En vacker höstdag på museet

Hoppas att allt står väl till med er där utanför museet. Här är det eftermiddag och lönnen utanför håller på att få sina första brandgula löv. Nu är min penna på väg in i höstmörkret klockan är 19:00 och det börjar redan skymma. Men hur som helst min penna vill inte ge upp och jag vill fortsätta och skriva om ett evenemang som var i går på Sundbybergs Museum.
 

Det var mulet ute men det blev ljust på museet när gästerna började strömma in som solstrålar. Det började med att vi hälsade gästerna välkomna. Den tjugonde oktober var det visning på museet av nya utställningsdelar bl.a. barnarbete , sjukhuset och finkan som presenterades av min bästa chef Junior Lindgren, även fast han var sjuk klarade han guidningen väl. Jag blir fascinerad av min chefs sätt att guida om utställningarna. Han gör det på så sätt som passar både vuxna och barn , han klarar att växla mellan dom olika grupperna.  
 
Gästerna verkade vara intresserade av både museet och guidningen. För mig var det också väldigt intressant att få träffa mina gamla vänner från sygruppen på träffpunkten, Lötsjögårdens äldreboende .Dagen innan så delade jag ut affischen om visningen så folk blev intresserade och anmälde sig. När guidningen var slut gick gästerna runt på museet och tittade på våra böcker och vykort, en del av dom handlade. Då träffade jag ett par som heter Benny och Christina Köhler som var intresserade av böcker, de var väldigt trevliga så jag frågade är det okej att jag fotograferar er? Dom accepterade till det!
 
 
Jag återvände till dom andra gästerna och började fråga om de ville bli fotograferade, en del sa ja men andra ville inte det. Sedan tog jag några bilder och frågade om det var ok att jag nämnde deras namn och det gick bra. Det gjorde mig jätteglad. I början av visningen fick jag några fina komentarer av mina gamla vänner från sygruppen på Lötsjögårdens äldreboende om mina kläder. Dom såg att det var sjömanskläder så jag visade dom vad mina kläder blivit inspirerade av på museet. Tidigare uppsydda sjömanskläder för barn som finns här. 
 
Denna visning har varit så trevlig eftersom jag fått lära känna folk som kom in på museet. Det är alltid trevligt att få lära känna en annan människa. Till sist vill jag tacka både min chef för en underbar guidning på museet och ni läsare för att jag tar upp er dyra tid och att ni läser mitt blogginlägg!.
 
Varmaste hälsningar Azhar 
 
 
       
Guidad visning sundbybergs museum - hösten 2015