Museet goes Valentino!

Alla hjärtans dag närmar sig och vi laddar med en snurrande tombola! 20 kr lotten och hälften går till volontärerna vid Sundbybergs ankomstboende. Första pris boken Alla tiders Sundbyberg, sedan konstprints med Sundbybergsmotiv av Junior Lindgren. Entrén är fortfarande gratis till museét men kom hit och köp en lott vid besöket så stödjer du Sundbybegs Stadsmuseum. Vi hoppas såklart även på ett litet bidrag till volontärerna som gör en toppeninsats på ankomstboendet.
 
 
 
Det är väldigt kul när man är en grupp som jobbar mot samma mål och alla bidrar med sin kreativitet! Vill framföra en hälsning från Susanne som nyss besökte oss. "Tänk vilken kraft det är i er grupp på Museét " Tack det gick rakt in i våra hjärtan! Så jag låter det hela gå vidare, säg något som berör eller gör någon glad. Det måste vara det som Alla hjärtans dag handlar om eller hur?
 
Susanne fortsätt vara precis den du är, så ska du se att det kommer att gå fint!
 
 Helt nygjord konstprints av Junior Lindgren, en av vinsterna i lotteriet!
 
Och som det snurrades i tombolan första dagen! Museets allt i allo Sven fick assistera då en grupp med damer som tidigare jobbat på kemikalieinspektionen hade återträff och möte i våra lokaler i dag. Tack för att ni bidrog till lotteriet, och Svenne keep up the good spinning!
 
 
Koltrasten har börjat sjunga i Sundbyberg och vid hemgång så bjuder himlen på fluffiga moln över 30 talshusen. Inte så dumt ändå...
 
 
 
 
 
 
 
Jag avslutar helt crazy med en hundbild. 2 systrar och en inte! Happy Valentines Day! 
 
/AC
 
 
Lotteri, alla hjärtans dag