Nytt möte för ett trivsamt centrum

 
Nytt möte för ett trivsamt centrum i Sundbyberg.
 
Info från bloggen Allt om Sundbyberg
 
"Nu har det gått över två veckor sedan mitt senaste inlägg om projektet Den nya stadskärnan. Anledningen är att nätverket som numera kallas ”Trivsam stadskärna” har organiserat sig och arbetar för fullt, för det är mellan mötena som arbetet sker. Modellgruppen har arbetat med den nya stadskärnan och alla de förväntningar och krav som tillhör i samarbete med Stationsgruppen som har arbetat fram ett förslag till nya resecentrum. Administrationsgruppen har skapat en hemsida som lanseras idag och organiserat med lokalen för visningen av modellen. Finansgruppen har arbetat vidare på att få ihop kalkylen för den nya modellen så att den även är ekonomiskt försvarbar."
 
 
Ikväll ska nätverket hålla ett öppet möte i Folkets hus kl. 18:00 för alla intresserade. Modellen ska presenteras och ett föredrag ska hållas av nyckelpersonerna som representerar nätverket. Tidningen ”Mitt i Sundbyberg” kommer även att delta för en artikel. I vanlig ordning är det Alltomsundbyberg som är först ut med bevakningen.
 
Här är länk till nätverkets hemsida
 

 
Läs gärna mer om Sundbybergs miljö och hus på siten Allt om Sundbyberg som drivs av gatureportern Alexander. Snyggt och informativt även med en blogg. Siten finns också Instagram
 
/AC
möte folkets hus sundbyberg, 16 mars kl 18:00, för ett trivsammare centrum,